Αρχική » Το Προφίλ Μας

Η εταιρεία μας

Στα Λουκίσια Χαλκίδας από το 1980 η οικογένεια του Στυλιανού Αγγέλου ασχολήθηκε με την οικοδομή. Αργότερα το 2007, ο γιος του Ευάγγελος Αγγέλου, ανέπτυξε στον ίδιο χώρο, κατάστημα 300τμ. με σκοπό να καλύψει όσο το δυνατό περισσότερες ανάγκες προέκυπταν για την ολοκλήρωση του νέου σας σπιτιού ή την ανακαίνιση – συντήρηση κάθε κατοικίας ή καταστήματος σας.

Η ενασχόληση μας από το 1980 με την οικοδομή, αλλά και αργότερα με το χρώμα, την μόνωση και τα εργαλεία, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε και να δώσουμε λύση σε όποια ανάγκη σας προκύψει στην νέα οικοδομή σας ή σε κάθε επισκευαστικό ή άλλο πρόβλημα στο σπίτι, το κατάστημα ή ακόμη και τον κήπο σας. Η πολυετής ενασχόληση μας με το αντικείμενο και η διαρκής αναζήτηση αξιόπιστων υλικών και λύσεων είναι στην διάθεση κάθε πελάτη μας.  

Από το 2014 βρίσκεται κοντά σας και με το νέο του κατάστημα στην Δροσιά Χαλκίδας. Έχοντας λοιπόν πρωταρχικό μας μέλημα την εξυπηρέτηση των πελατών μας με όσο το δυνατόν πιο άρτια και εγγυημένη ποιοτική και οικονομική λύση στην κάθε του ανάγκη, συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας και από την ιστοσελίδα μας και το e-shop μας www.aggeloy.gr