Αρχική » Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Με Courier
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με τις εταιρίες ταχυμεταφορών ACS και Speedex. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή 09.00 – 17.00.
Η εταιρεία ACS Courier δεν κάνει παραδόσεις Κυριακή, Εθνικές εορτές και αργίες. Αν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,5€.

Έξοδα Αποστολής

Για όλες τις παραγγελίες (συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ), το κόστος των μεταφορικών είναι 3,50€ μέχρι 2 κιλά. Μετά το κάθε κιλό επιβαρύνεται με 1,20€. To eshop μας υπολογίζει το συνολικό βάρος ΑΥΤΟΜΑΤΑ και σας ενημερώνει με αυτό πριν καταχωρήσετε την παραγγελία.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί παράδοση με μεταφορική εταιρεία διαφορετική των ανωτέρω ή διαφορετικό τρόπο αποστολής, θα πρέπει να ενημερωθεί η εταιρεία μας και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον ίδιο.

Χρόνος Παράδοσης

Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται σε μία (1) έως τρεις (3) εργάσιμες ημέρες. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από την μεταφορική εταιρεία, ο χρόνος αυτός μπορεί να μεταβληθεί. Η παράδοση διαφοροποιείται από τη γεωγραφική θέση και την ημέρα της παραγγελίας σας.

Υπηρεσία Express – Επόμενη μέρα

Χρόνος παράδοσης (εργ. ημέρες)

Εντός πόλης

1

Εντός περιφέρειας

1 – 2

Χερσαίοι προορισμοί

1 – 2

Νησιώτικοι προορισμοί

1 – 3

Δυσπρόσιτες περιοχές

1 – 5

Η aggeloy.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας και σε όχι δική της υπαιτιότητα.
Για παραγγελίες που έχουν εξοφληθεί μέσω τραπεζικής κατάθεσης, θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

2. Με αυτοκίνητο της εταιρείας μας

Η εταιρεία έχει την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ αποστολής εμπορευμάτων ΕΝΤΟΣ των ορίων του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ με αγορές αξίας 30€ και πάνω. Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε της λεπτομέρειες της παράδοσης.

3. Παραλαβή από το Κατάστημα

Έχετε την επιλογή να παραλάβετε τα προϊόντα σας σε ένα από τα καταστήματά μας:

Κατάστημα 1: Λουκίσια, Χαλκίδα, 34100 - Τηλέφωνο: 22210 96495 Fax: 22210 96464
Κατάστημα 2: Ξηρόβρυση Δροσιάς, Χαλκίδα, 34100 - Τηλέφωνο: 22210 94666